La cuina casolana
A Mas Vilar oferim als nostres clients el servei de menjador, de manera que es pot optar pel dinar i sopar el menú del dia. Oferim una cuina molt casolana, natural i equilibrada, i comptem amb proveïdors de productes de la zona.
Totes les reserves inclouen un esmorzar molt complet: bufet d’embotits, mantega amb melmelades, pa amb tomàquet, pastissets casolans, fruita, cereals, ous, sucs de fruita ecològics, cafès i tes.
Ens agrada cuinar amb tota mena de verdures, carns i peixos, i si ens ho demaneu amb antelació, adaptem el menú a opcions vegetarianes, veganes o intolerants segons les necessitats dels nostres clients.
Alguns exemples dels nostres àpats són: arròs amb bolets, botifarra amb peres, pasta amb verdures de temporada, crema de pèsols amb menta, filet de porc amb melmelada…
A la Masia tenim plantes silvestres, un petit hort i granja, que també ens proporcionen aliments que incorporem als nostres menús. T’ho ensenyem a continuació!
L’hort
Entre tanta natura, a la Masia tenim un espai dedicat al nostre hort ecològic. A causa del clima, el cultivem entre l’època de la primavera fins ben entrada la tardor.
Plantem enciams, cogombres, carabasses, carabassons, tomàquets i moltes herbes remeieres i comestibles com la ruca, l’alfàbrega i l’orenga. A més, també tenim alguns fruiters i fruits del bosc.
No fem servir cap mena de producte químic i procurem practicar la permacultura: les plantes i els insectes conviuen sense haver de lluitar mútuament. Quan no ho aconseguim, emprem remeis naturals per allunyar les plagues.
Producte local i ratafia casolana
Disposem d’una bona varietat de cerveses artesanes, ja que sempre apostem pel producte local! A més, ens encanta el licor típic de la nostra terra i disposem també de ratafies artesanals fetes a la Masia i altres tipus d’infusions. Vine a tastar-ho!
Vols venir a passar uns dies?